Rólunk

Évek óta foglalkozunk quad túrák szervezésével, ez idő alatt több ezren voltak már nálunk. Lelkes csapatunk nagy örömmel bonyolítja a quad túrákat, hiszen a quadozás a hobbink és a munkánk is egyben.

A quad túráink Mórahalom környékét járják be. A település Szegedtől 20 perces autózásra, az M5-ös autópályáról jól megközelíthető helyen, Budapesttől 1,5 órás utazásra található.

A quadozás közkedvelt kikapcsolódás férfi és hölgy vendégeink körében egyaránt, legyen szó legénybúcsúról, születésnapról, céges csapatépítésről, vagy csak egy egyszerű hétvégi időtöltésről. Hölgy vendégeinkre túravezetőink különös figyelmet fordítanak, akik kézséggel segítenek elsajátítani a quadozás minden apró fortélyát. 8 év feletti gyermekek, és azok az érdekődök, akik nem szeretnének külön quadot vezetni, a túravezetői járműben utasként tudnak részt venni a programon.

Az országban szinte egyedülálló módon nálunk csak nagyteljesítményű, összkerékhajtású gépek várják túrázókat. Garantáltan a quadozás szerelmesévé válik, aki bennünket választ.