A túra/árak

1.) A program:

Fedezd fel Mórahalom környékét quaddal, és gazdagodj életreszóló élményekkel! Egész évben, mind a négy évszakban várjunk!
Több ezren jártak már nálunk, túránk közkedvelt mind a férfi és mind a hölgy vendégeink körében, mindenki könnyűszerrel elsajátítja a gépek használatát. 5 év feletti gyermekek, és azok, akik nem szeretnének külön quadozni, vagy nem rendelkeznek jogosítvánnyal, a túravezetői járműben utasként tudnak résztvenni a túrán.

A program oktatással együtt körülbelül 3 órás, az útvonal kb. 35 km-es. A túra során külbönöző helyszíneket látogattok meg, pl: Bivaly rezervátum, Nagyszéksós-tó, Nagyszéksós-tavi madárkilátó, Madarász-tó, Tito-bunkerek, orosz AN2-es repülőgépek.

2.) A gépek:

Más hasonló szolgáltatókkal ellentétben, nálunk nem kisteljesítményű, 150-200 köbcentis quadok várnak, hanem kizárólag minőségi, 450-500 köbcentis Suzukik, Hondák, melyek között a teljesen automaták és félatuomaták is megtalálhatóak.
A túravezető járművek felső kategóriás Polaris Ranger, Polaris RZR quadok. Felszerelést biztosítunk. (Bukósisak, maszk, porszemüveg, cb rádió, télen kesztyű).

3.) Áraink:

Az egész országban 25 000 ft körül mozog 1 óra quad bérlés 1 főre (fele ekkora gépeken, látnivalók és idegenvezetés nélkül is).

Nálunk most kedvezményesen 1,5 óra árában van a komplett 3 órás program:

Egyszemélyes quadok: 34 900 ft/fő
Több személyes Polaris ranger gépek sofőrként: 29 900 ft /fő
Több személyes Polaris ranger gépek sofőrként, váltott vezetéssel: 22 900 ft/fő
Utas ár 11 éves kortól: 14 900 ft/fő
Utas ár 5-10 éves korig: 8900 ft/fő

OTP-s Szép kártyát (bármely zsebből) elfogadunk!
2017.decemberétől AJI kártyát is elfogadunk, mellyel csak az egyszemélyes quadok fizethetőek.

Sofőröknek bármely kategóriájú jogosítvány megléte kötelező!

18 év alatti gyermek csak szülővel együtt vehet részt a túrán.

4. ) A létszám:

Túráink -az alacsony árképzésünk miatt- 2 főtől indulnak. Egy fővel már meglévő időponthoz lehet csatlakozni.
Egy személyes quadot vezetni egyszerre 6 fő tud, de nagyobb létszámú csapatot is tudunk fogadni, a több személyes gépeinket bevetve.

Egy körben a maximális létszám 15 fő, egy nap két kört tudunk elvinni, így nagy létszámű csoportokat, céges csapatépítőket is vállalunk 30 főig.

5. ) Időpont foglalás:

Quadozásra időpontot előre kell egyeztetni, érdemes hetekkel hamarabb. Előfordul, hogy elegendő néhány nappal előre foglalni, de fix időpont esetén minél előbb be kell jelentkezni, mert egy-egy napot akár 3 hónappal előre is lefoglalnak vendégeink.

Több nappal előre történő foglalás esetén a részvételi díj 50%-a utalással, vagy Szép kártyával fizetendő.

Amennyiben ajándékba szeretnéd adni a túrát, tudunk készíteni kinyomtatható, névreszóló ajándékutalványt is, melyet emailben küldünk el.

Bármely további kérdésed esetén keress bennünket bizalommal!