A túra

1.) A program:

Fedezd fel Mórahalom környékét quaddal, és gazdagodj életreszóló élményekkel! Egész évben, mind a négy évszakban várjuk a quadozni vágyókat!

Körülbelül 2000-en voltak már nálunk, a program közkedvelt mind a férfi és mind a hölgy vendégeink körében, mindenki könnyűszerrel elsajátítja a gépek használatát, 8 év feletti gyermekek, és azok, akik nem szeretnének külön quadozni, a túravezetői járműben tudnak résztvenni a túrán.

A program oktatással együtt körülbelül 3 órás, az útvonal 30-35 km-es. Vendégeink különböző helyszíneket látogatnak meg, pl: Bivaly rezervátum, Móra-domb, Madarász-tó, Nagyszéksós-tó, Nagyszéksós-tavi madárkilátó, Tito-bunkerek, orosz AN2-es repülőgépek..stb.

2.) Létszám:

Túráink 2 főtől indulnak, quadot vezetni egyszerre 6 fő tud, de nagyobb létszámú csapatot (akár 15 főt egy körben), és gyermekeket is tudunk fogadni, a több személyes terepjárműveinket bevetve. Egy fővel is lehet jönni, de akkor már meglévő időponthoz kell csatlakozni.

3.) A gépek:

Más hasonló szolgáltatókkal ellentétben, nálunk nem kis, 150-200 köbcentis "játék quadok" várnak, hanem kizárólag minőségi, 450-500 köbcentis Suzukik, Hondák, melyek között a teljesen automaták és félatuomaták is megtalálhatóak. A túravezető járművek felső kategóriás Polaris Ranger, Polaris RZR atv quadok. Felszerelést biztosítunk. (Bukósisak, maszk, porszemüveg, cb rádió. kesztyű).

4. ) Időpont foglalás:

Quadozásra időpontot előre kell egyeztetni, érdemes 1-2 héttel hamarabb. Előfordul, hogy elegendő egy nappal hamarabbb foglalni, de fix időpont esetén minél előbb be kell jelentkezni, mert egy-egy időpontot akár 2 hónappal előre is lefoglalnak vendégeink.

Amennyiben ajándékba szeretné adni a túrát, tudunk készíteni kinyomtatható, névreszóló ajándékutalványt is, melyet emailben küldünk el.

5. ) Gyakorlati információk a túrához:

A vagy B kategóriás jogosítvány szükséges. 18 év alattiak, valamint jogosítvánnyal nem rendelkezők, illetve azok akik nem szeretnének külön quadot vezetni, utasként tudnak részvtenni a túrán, a túravezetői járműben. Amennyiben szeretnének élni ezzel a lehetőséggel, kérjük előre jelezni!

Az ajánlott ruházat az időjárásnak megfelelő kényelmes öltözék, hosszú nadrág (meleg időben csak vékonyabb). Zárt cipő (hagyományos sportcipő vagy bakancs, semmiképp nem vékony vászon vagy tornacipő.) A ruházat és a cipő a túra során saras, poros lehet! A ruházatot nem mi biztosítjuk! Üdítőt, vizet, szendvicset érdemes hozni!